Målarbilder Hundar

1024x500


Get it on Google Play

Vakna konstnären i ditt barn. Ladda ner Målarbilder Hundar och förvåna din lilla hund älskare med vackra svarta och vita hund bilder. Färg i dessa söta valpar är något ditt barn kommer definitivt att njuta.
Det finns vanligtvis två typer av barn: kattälskare och hund älskare. Om dina små tillhör den andra gruppen, har du hittat dig själv ett sätt att överraska dem! Målarbilder Hundar för barn är en app med olika hund bilder väntar på att bli färgad! Söta valpar i svart och vitt är redo att utmana fantasin och kreativiteten i varje enskilt barn är villiga att göra spendera lite tid färg i. Varför vänta längre? Ladda ner denna målarbok för barn och lugna barnet med vackra hund bilder och levande färger!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Hundar är de mest bedårande husdjur och det är därför barn älskar dem. Dessa hund målarbok är så glad och lycklig, det verkar som om även färgning utanför linjerna inte kommer att göra dem rynka pannan. Välj din favorit: Poodles, boxare, tyska Shepherds och många fler söta valpar står i linje, väntar på att omvandlas till konst genom målarbok för barn. Ditt barn kommer att njuta av att hitta rätt nyanser för hund bilder och du kommer att njuta ännu mer att lyssna på tystnaden och har en möjlighet att skryta om en liten Picasso du har hemma. Ladda ner Målarbilder Hundar och tillsammans med ditt barn in i världen av vackra linjer och livfulla färger!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att målarbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om målarbilder kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och färgläggningssidor tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarböcker bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s