Fånga Hönan – Roliga Spel

featured-image


Get it on Google Play

🐔 Chicken invasionen har börjat! 🐔 Fånga Hönan – Roliga Spel är en coola reflex spel för barn där du måste spara galen kyckling som faller från himlen. Du behöver koncentration och reflexer en ninja! Hämta Fånga Hönan – Roliga Spel och testa din hjärna.
COOLA FÅGEL SPEL

Hundratals galen kyckling faller från himlen och ditt uppdrag är att matcha deras färg med färgen på plattform de landar på. Dessa dumma fåglar har beslutat att starta denna kyckling spel genom att bevisa att de kan flyga, men deras plan var inte framgångsrik. Denna coola reflex spel har åtta världar med fem olika nivåer i varje, så börja nu och fånga kyckling! Om du är ett fan av galna fågel spel, är du på rätt plats! Rolig kyckling kommer inte att göra det lättare att spela denna snabba koncentration spel. De kommer att distrahera dig hela tiden, men om du är fokuserad, inga problem! En chans att spela reflex spel med ett gäng galna kycklingar är mycket sällsynt, så missa inte detta tillfälle att spela coola reflex spel och ha kul!

FÅNGA HÖNAN – ROLIGA SPEL FUNKTIONER

🐔 Kyckling spel med 8 olika världar (5 nivåer i varje värld)
🐔 Komplett nuvarande nivå för att avancera till nästa nivå
🐔 Komplett nuvarande världs att låsa upp nästa världen
🐔 Ytterligare oändliga nivå med ökande svårighetsgrad
🐔 Coola reflex spel med utmanande spelet
🐔 Koncentration spel som testar ditt fokus och hjälper dig att öva det
🐔 Spel för barn så mycket som spel för någon annan åldersgrupp
🐔 Rolig kyckling tecken att krydda upp hela spelupplevelsen

FÅNGA HÖNAN – ROLIGA SPEL: UTVECKLINGEN AV FÅGEL SPEL

Hur många fågel spel där ute berätta för dig att döda hönan eller skjuta hönan? För många. Vi främjar sparar hönan och öva de färdigheter du tillämpar i vardagen. Denna coola koncentration spel är ett mycket intressant sätt att förbättra dina reflexer. Reflex spel hjälpa din hjärnans funktion snabbare och bättre. Roliga fågel spel som Fånga Hönan – Roliga Spel är mycket sällsynta. Hur många gånger i ditt liv har du säga: galen kyckling hjälper mig att förbättra mina reflexer och hjärnan fungerar? Inte många! Du kan inte missa detta tillfälle. Ladda ner denna coola fågel spel nu och göra en del hjärna utbildning! Få Fånga Hönan – Roliga Spel spelet nu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s