Målarbilder Prinsessor

FEATURED-IMAGE-1024x500


Get it on Google Play

Letar du efter en ny hobby för din lilla flicka? Få henne Målarbilder Prinsessor! Hon kommer att älska att spela färg spel och hitta rätt nyanser för dessa underbara prinsessa färglägga bilder!
Dessa vackra färgläggningsbilder väntar på din lilla flicka att starta färgning prinsessa! Låt henne skapa sin egen saga med tecken från denna målarbok. Uppmuntra henne att uttrycka kreativitet genom färglägga bilder för flickor. Ladda ner Målarbilder Prinsessor och ansluta dina barn på en resa till en boll där prinsessor träffa sina vackra prinsar!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 26 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Det finns ingen bättre spel för ditt barn än de som är roliga och användbara. Sådana är målarbok för flickor. Medan barnen har roligt färg prinsessor, kommer de också att utveckla massor av kompetens. Och låt oss vara ärliga. Vem skulle inte vilja för sina barn att bli en person med flera talanger? När det gäller målning, är det där du ska börja. Ge dem färgläggningsbilder och titta på vad de kommer att göra av dessa prinsessa ritningar. Om umgås med färglägga bilder är vad dina barn verkligen njuta, inte stoppa dem. Medan de är upptagen utforska gränserna för sin fantasi, kan du njuta av tystnaden och ordning i huset, och det finns dagar när det är ovärderliga. Få Målarbilder Prinsessor låt ditt barn har den mest underbara tid färg prinsessa färglägga bilder!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Färgläggningsbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningsbilder kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och färgläggningsbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Färgläggningsböcker bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s