Min Talande Hund Ada Barnspel

Min Talande Hund Ada Barnspel

Min Talande Hund Ada Barnspel

Dina barn älskar hundspel för barn? Du bör få en talande hund virtuella husdjur och kontrollera om de är redo för en riktig husdjur. Djur spel såsom Min Talande Hund Ada Barnspel kommer att testa dina barns tålamod och omsorg kompetens och visa om en virtuella husdjur bör ersättas med en söt hundvalp. Ladda ner denna djur spel för barn och ha kul!

ANTA ADA, DIN NYA FAVORIT VIRTUELLA HUSDJUR!

Med en talande hund virtuella husdjur, kan du glömma all röran och ylande nätter. Genom att ladda ner Min Talande Hund Ada Barnspel, kommer du att kunna spela hundspel med en bedårande valp som heter Ada. Djur spel för barn såsom talande djur kombineras gullighet och roligt, vilket gör detta virtuella husdjur spel som är lämpliga för barn i alla åldrar (oh, föräldrar kommer att älska det också!). Hundspel för barn är roligt, så varför inte ge detta pratande hund en chans? Anta denna hundvalp och titta på henne växa till en vacker talande hund! Du kommer definitivt att älska denna virtuella husdjur!

UTFORSKA ALLA ALTERNATIV

Anpassa din hundvalp genom att välja din favorit outfit för din virtuella husdjur att bära. Du kan byta kläder, möbler och allt annat i rummet. Du kan även ange ett namn för din hundvalp som du vill och ta hand om henne tills hon blir vuxen talande hund.

MIN TALANDE HUND ADA BARNSPEL – FUNKTIONER

🐾 PRATA Ada och hon kommer att upprepa allt du säger i en rolig röst
🐾 Tryck på hängare för att spela klä upp spel
🐾 Klicka på spegeln i badrummet för att spela smink spel
🐾 MATA Ada magiska ben och se vad som händer
🐾 Tryck badrum sink att borsta Ada tänder
🐾 SPELA minispel med din virtuella husdjur och välj din favorit
🐾 Tryck fåtöljen för att ändra möbler, apparater och bakgrunder
🐾 Vara med virtuella husdjur som hon växer upp från en hundvalp till en vuxen talande hund
🐾 Samla mynt för att köpa brygder som hjälper dig i spelet

TA HAND OM DINA VIRTUELLA HUSDJUR

När du antar Ada, kommer hon att vara bara en söt hundvalp i behov av vård. Precis som med talande hund Charlie talande katt och andra talande djur, måste du bada, foder och spela djur spel för barn med pratande hund, så att hon kan växa till en vacker hund virtuella husdjur. Du kan också spela mini hundspel för barn med Ada och ange din personliga poäng. Var försiktig med energinivåer eftersom din virtuella husdjur behöver sömnen för att kunna spela hela dagen.

Djur spel för barn och talande djur kan vara så mycket kul för alla och det finns inget vackrare än att lyssna på ett barns skratt. Detta pratande hund virtuella husdjur kommer att sätta ett leende på dina barns ansikte medan de lär sig att ta hand efter en levande varelse. Detta kommer att vara en god praxis för en hundvalp de vill ha. Hundar är människors bästa vänner och detta valp upprepar vad du säger så det är som att lyssna till dig själv prata. Ladda ner Min Talande Hund Ada Barnspel och njuta av att spela hundspel för barn oavsett hur gammal du är!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s