Fe Målarbok

FEATURED-IMAGE-1024x500-1


Get it on Google Play

Kommer du ihåg den tid då du trodde på magi vackra älvor? Ta den underbara känsla att dina barn med Fe Målarbok och söt fe teckningar.
Låt drömmar dina barn går i uppfyllelse när de börjar denna resa till landet av älvor. Du kan också hitta barnet i dig själv och gå med ditt barn i denna kul målarspel. Oavsett vilken fairy är ditt barns favorit, tillsammans du kommer att njuta av färg i älva bilder och skapa några nya, din egen pixie. Eller så kan du slappna av och ha en lugn och ro medan ditt barn målar detta målarbilder. Gör fantasi sprida vingar och lät mirakel händer! Detta målarbok för flickor kommer att uppmuntra din lilla prinsessa att leka med färger. Ladda ner Fe Målarbok full av vackra fe bilder att din dotter kommer att älska!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 26 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Hur många gånger har du vill ha en trollstav och göra önskningar din älskade besannas? Med Fe Målarbok små fingrar ditt barn kommer att bli en trollstav och färger kommer att ge en själ till feer i dessa målarbilder. Så, om du letar efter målarbilder för barn, du är på rätt plats. Det blir inga fler mästerverk på väggarna, bara på skärmen på din telefon! Klä upp din dotter i en älva kostym och sitta och måla med henne. Strö pixie damm på fe bilder i denna virtuella marken av älvor. Gör dina barn tror på underverk, och undrar kommer att hända! Ge dem denna vackra målarbilder för barn som en gåva och låta dem spela målarspel och lära sig olika färger. Så tveka inte, ladda ner Fe Målarbok. Ta dig tillbaka till barndomen med detta målarbok för flickor och låt dina barn tror att de kan göra allt de föreställa sig!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s