Vår Målarbilder

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Vår Målarbilder är en målarbok för barn med en vacker samling av blommor målarbilder, fjäril målarbilder och mer natur målarbilder för barn.
Är det inte vackert när barnen använder levande, ljusa färger för att färglägga en fjäder målarbok? All kreativitet, fantasi och känsla av lycka och tillfredsställelse uttrycks på ett färgläggningsbild för barn. Målarböcker för barn, såsom Vår Målarbilder hjälpa dina barns kreativitet och konst kompetens blomma som en blomma. Vänta inte, klicka på “Install” och se själv.

VÅR MÅLARBILDER FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 22 målarbilder för barn
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg
★ Bakgrund musik på / av

✐ VÅR MÅLARBILDER SOM FÄRGLÄGGNINGSBILDER SPEL FÖR BARN ✐

När de målar en målarbok för barn, barn tycker ofta att det är ett åtagande eller läxor. Men färg spel på skärmen på din mobila enhet är en helt annan historia. Färgläggningsbilder spel för barn är just det – spel … och barnen älskar att spela dem. Så, är Vår Målarbilder faktiskt en Vår Målarbilder omvandlas till en färgläggningsbilder spel för barn med mycket blomma målarbok, fjäril målarbok och vackra natur målarbok för barn. Massor av roliga och kreativitet utveckling i en målarbok app för barn.

Om du kör, arbetar, matlagning, gör vardagliga sysslor eller bara behöver lite tid att koppla av, bör barnet ha något roligt och nyttigt att göra. Ladda ner Vår Målarbilder och fylla ditt hem med vackra färger idag!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s