DjurPussel

1024x500


Get it on Google Play

KOMMER DU IHÅG LÖSA DJURPUSSEL NÄR DU VAR LITEN? Var det inte kul? Om du fortfarande är i pussel spel, kan du prova vårt nya fotopuzzle och föra tillbaka de vackra minnen från din barndom med unik puzzle gratis. Den stora skillnaden är att nu pusselspel utvecklats till virtuella. Inget behov av att blåsa bort damm från din favorit pussel spel lådor och samla bitar i slutet. MED DET SENASTE PUSSEL PÅ NÄTET, INGET KLADD OCH INGEN BORTKASTAD TID! Gratis pussel inkluderar katt pussel, hund pussel, häst pussel, etc.

DJURPUSSEL FUNKTIONER:

★ Över 80 högupplösta bilder i pussel spel
★ Olika antal pusselbitar för enkel pussel eller expert pusselnivå
★ Classic eller kvadratiska former av pussel bitar
★ Gratis tips som hjälper dig att lösa pusslet
★ Förhandsgranska hjälper dig att lösa pussel lättare. Stäng av den för mer utmanande spel
★ Ställ löst sticksåg pussel som bakgrundsbilder
★ Dela pussel spel på Facebook

Väcka din kreativitet och mindfulness av montering lägga pussel som är roliga och utmanande. Visa dina färdigheter i denna mycket beroendeframkallande fotopuzzle och se till att de är sällsynta.

VARFÖR ÄR DJURPUSSEL SÅ SPECIAL:
✓ Stor pussel spel för underhållning
✓ Educational & lägga pussel
✓ Puzzle gratis för kreativt tänkande och problemlösning
✓ lindra stress
✓ Therapeutic för vissa psykiska störningar
✓ Lämplig för hela familjen eller vänner samlas
✓ Inte bara prisvärd, men helt gratis

LOGIK SPIL
Som miljontals människor tycker om montering lägga pussel, kan dessa puzzle gratis komma till hands. Detta mental träning för montering bitar i logiske spil är bra för hjärnstimulering av färg, form och förbättra minnet. Försök gratis pussel själv och se vad befogenheter pusselspel är.

HJÄRNGYMPA SPEL
Förutom att ge en bild av intresse, Gratis pussel kan också stimulera din hjärna och förbättra den psykiska smidighet som bevisar att de är verkliga pusselspel! Pussel på nätetär bra för din mentala hälsa och gör dagligen hjärnspel inte bara utövar din hjärna, men också ökar din koncentration färdigheter och minne!

TÆNKE SPIL
Denna hobby är terapeutisk, prisvärd, avkopplande, pedagogiska och belönar en person med en känsla av prestation. Intelligens spel är ett roligt sätt att ladda mental och fysisk energi som gör det möjligt att återvända till verkligheten med uppdateras energi och klart tänkande.

OM DU GILLAR VÅR DJUR PUSSEL GRADERA DET MED FEM STJÄRNOR ★★★★★. Om du har några synpunkter och förslag på hur vi ytterligare kan förbättra design och interaktion av vårt spel, tveka inte att kontakta oss.

LICENS:

Bilder i appen Djur Pussel är licensierade under Creative Commons ‘licens. Varje bild är kredit inuti app. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på anamarijadev@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s