Fisk Målarbok

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Kasta betet, fånga ögonblick av ditt barns kreativitet och sedan måla ganska bilder på fiskar tillsammans i denna fantastiska målarbilder för barn – Fisk Målarbok!
Finns det något viktigare än ditt barns lycka? Med detta målarbok för barn, kommer du att ha så mycket roligt tillsammans samtidigt som du spelar målarspel för barn och målning bilder på fiskar. Kanske vi alla glömma ett ögonblick om våra jobb och stress och komma ihåg hur det är att vara ett oskyldigt barn bara angelägna om att spela och vara med sina föräldrar. Gyckel målarspel för barn kan fylla barnens små hjärtan med glädje. Det enda du behöver är fingrarna och den magiska kan börja med en touch på skärmen. Målning detta målarbok för barn är inte bara om enkel och lätt fisk färg. Det handlar om att tillbringa kvalitetstid med dina nära och kära och göra starka kopplingar med dem. Så tveka inte, ladda ner Fisk Målarbok och skapa din egen färgstarka akvarium med underbara fisk bilder till färg. Njut av leende på den lilla ansikte, du sätter det där!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Letar efter något att hålla ditt barn ockuperade? Fisk målarspel är verkliga underhållning för barn. När de färg fisk, kan det vara ett roligt och pedagogiskt verktyg samtidigt. Barn lär sig om olika färger genom dessa målarbilder och fisk bilder lära dem vilken typ av varelser lever i undervattensvärlden. Med inget kladd och springer runt, Fisk Målarbok är idealiska för att utöka fantasi ditt barn. Flera färgpaletter kan du göra söta fisk bilder till färg och dekorera tills du är nöjd med resultatet. Det finns många underverk under havet väntar på dig att visa dem för dina barn. Vänta inte tills dina barn växa upp, ladda ner nu Fisk Målarbok eftersom barndomen bör vara allt om lycka!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s