Målarbok Blommor

Flower Coloring pages


Get it on Google Play

Om dina barn gillar färga blommor, överraska dem med detta målarbok! Målarbok Blommor ansökan har blomma färglägga bilder de kommer att njuta färga. Ladda ner och ha roligt att spela målar spel för barn!
Med blommor omkring oss kan vara riktigt avkopplande. Spelar målar spel som omfattar färgläggningsbilder på blommor är något som de flesta flickor (och pojkar, också) verkligen njuta. I detta målarbok app hittar du mer än 20 vackra blomma ritningarna. Dina barn kommer att ha kul med alla målar och blommor de hittar där. Ladda ner Målarbok Blommor och fyll upp telefonen galleri med små mästerstycken dina barn gjorda färga blommor!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Anledningen till barnen så attraherad av blommor är att de finns i olika färger, former och storlekar. Om du visar en ny typ av blommor till dina barn, den som de inte har sett förut, kommer du att se beundran av dessa små ansikten på det mycket andra. Barn älskar glada färger och de älskar nya saker. Målarbok Blommor app är en vinnande kombination av dessa två. De hittar några anmärkningsvärda färgläggningsbilder på blommor här, och även om blommorna kan vara kända för dem, kommer de alltid att vara annorlunda, beroende på hur de har gjort sitt jobb färga. Spelar målar spel är en del av barndomen som aldrig tar slut. Det finns inte en enda vuxen som kommer att säga att färglägga bilder är inte kul eftersom det är! Det är därför barn älskar målarböcker för barn. Och det är därför du ska ladda ner Målarbok Blommor nu! Med det, kommer ditt barn har en hobby oavsett var de är, och vad en bättre hobby än målar spel för barn? Att veta att de har roligt färga blommor, kommer du att vara nöjd också. Så, njuta av dessa målar spel så länge du kan!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Färgläggningsbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningsbilder kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och färgläggningsbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Färgläggningsböcker bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s