Mitt Virtuella Tand – Barnspel

virtual tooth


Get it on Google Play

Letar du efter en söt husdjur med vilken barnet kan spela? Möt Dee – en ny typ virtuella husdjur spel dina barn kommer att älska! Det är Mitt Virtuella Tand – Barnspel, inte en talande hund eller en talande katt!
Detta husdjur är en ny 2d spel, och när det gäller tand spel för barn, är denna söta lilla tand en absolut hit! Med hjälp av dessa virtuella husdjur spel, kommer ditt barn att förstå och lära sig hur viktigt tandhälsa är. Det bästa husdjur Dee är att han kommer att lära dina barn om vikten av tandvård genom talande spel, som kommer att vara roligt och svårt att glömma. Så, vara en bra förälder. Nej! Var den bästa föräldern! Ladda ner Mitt Virtuella Tand – Barnspel och låt ditt barn få den mest fantastiska virtuella husdjur spel någonsin!

FUNKTIONER

★ Välj ett fint namn för husdjur om Dee är inte din favorit
★ Prata med din virtuella husdjur och han kommer att upprepa allt du säger i en rolig röst
★ Foder och bada Dee att hålla honom ren och glad
★ Få en fyllning när husdjur Dee får hålighet
★ Dekorera varje rum och spela klä upp spel din söta virtuella husdjur
★ En 3 minuters timer – tvätta tänderna för att hålla dem rena tills tiden går ut
★ Spela minispel med din favorit husdjur
★ Kolla på Dee växa från en mjölktand till en vuxen frisk
★ Dela dina bästa stunder med din husdjur så att dina vänner kan se hur roligt du har spela tand spel

INTE MER STRESSANDE BESÖK HOS TANDLÄKAREN

Tandhälsa är mycket viktigt och ibland är det svårt att förklara det för barnen. Du vet hur de är alltid rädd för tandläkare? (Om dina barn är inte du har tur.) Med en virtuella husdjur såsom Dee och liknande tand spel, kommer de snart att förlora rädslan för tandläkare och utveckla en vana att borsta tänderna regelbundet. Med denna typ av virtuella husdjur kommer att göra ditt barn verkligen glad. tandläkare spel för barn görs med ett syfte att eliminera rädslan för tandläkare och med dessa 2d spel kommer det att hända förr än du tror. Ditt barn kommer att ha en möjlighet att hjälpa Dee bli bättre när han får ett hålrum, vilket kommer att göra en tandläkare arbete mer bekant. Dina barn kommer att ha kul samtidigt ta hand om deras tandhälsa, och allt detta med en hjälp av denna underbara virtuella husdjur! Hur häftigt är det?

TANDLÄKARE SPEL FÖR MASSOR AV ROLIGA

Om du gillade att spela med talande djur som talande hund eller talande katt, är denna söta lilla tand kommer att förvåna dig! Mitt Virtuella Tand – Barnspel är en 2d spel med massor av minispel för pojkar och flickor. Du och ditt barn kan välja om du vill tillbringa tid med att spela Tic Tac Toe, Flappy tand eller flera andra tand spel för barn. De bästa spelen är de som är både roligt och användbart. Dessa spel för pojkar och flickor är av detta slag. De testar ditt barns reflexer och utveckla motorik, så det är bra att låta dem spela en stund. Du kommer att vara glad att veta att speltid är inte förgäves.

Trots att detta virtuella husdjur är en spel för barn, betyder det inte att de vuxna inte kan njuta av det. Så tveka inte att slutföra ett par nivåer medan ditt barn sover eller i skolan. En sak är säker: med Mitt Virtuella Tand – Barnspel app, kommer hela familjen njuta. Ladda ner nu och ha kul att sätta ett bättre resultat i tand spel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s