Målarbilder Drakar

dragon coloring pages


Get it on Google Play

Ny era av drakarna har bara börjat! Ladda ner Målarbilder Drakar och låt barnen leka färg spel för barn. Fyll med färger dessa vackra färgläggningsbilder och göra dessa drakar målarbilder ser lycklig och glad!
Har man en gång trodde att alla drakar är medelvärden varelser, kommer dessa målarbilder drake för barn försäkra er att de inte är det. När du ser de vackra ansikten, kommer du vill ha en drake som sällskapsdjur för dina barn. Och sedan åldern av drakarna har gått lång tid sedan, kommer detta färgläggningsbilder för barn vara en fantastisk substitut. Spelar färg spel för barn och fylla dessa målarbok med olika färger, kommer dina barn får en känsla av att drakar aldrig blir gamla, vilket innebär att legender fortsätter att leva. Och barn behöver det. De behöver fantasi för utan det barndomen är inte komplett. Låt dina barn tror på drakar: ge dem Målarbilder Drakar och börja att färga denna målarbok för barn!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Mångfalden av målarbilder drake för barn i detta målarbok kommer att överraska dig. Du kommer att vara angelägna om att färglägga dem alla: från små drakar som just kläckts från ägg till vuxna sådana, som representeras som ädla djur och krigare. Spelar färg spel med dessa fantastiska färgläggningsbilder för barn, kommer barnen har en möjlighet att ta reda på hur dessa mytiska varelser finns representerade i olika kulturer. Så välja några av dessa målarbilder drake du gillar mest och starta färg. Färga några målarbok med dina barn och göra drakar finns igen. Låt inte deras barndom passera utan att veta hur enorma drakar är. Ladda ner Målarbilder Drakar och låt dina barn färg målarbilder drake.

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s