Min Talande Hund 2 – Barnspel

talande hund 2


Get it on Google Play

Anta pratande hund och Charlie komma till talar vän för hela ditt liv! Upptäck varför detta virtuella hundspel är speciell! Min Talande Hund 2 – Barnspel, känd för Charlie II, är arvtagare Min Talande Hund – Barnspel som har över 10 miljoner användare och han är här för att regera världen av talande djur spel med dig! Gå med i det roliga!
🐩 UTFORSKA DEN SPÄNNANDE VÄRLD VIRTUELLA HUNDSPEL 🐩

Hjälp din pratande hund skapa en perfekt värld av hans eget – skräddarsy sin klädstil, hår, inredningen i sitt hem och spela otroligt söt minispel med honom under tiden. Förutom att spela med talande djur Charlie II, måste du mata honom, bada honom, borsta tänderna, ta honom på toaletten, ta hand om honom när han är sjuk och hjälpa honom att somna. Detta pratande hund förtjänar kunglig behandling och du är den som kan göra det bättre än någon annan! Även du kommer att vara hans bästa vän som han kommer att växa upp!

🐩 MIN TALANDE HUND 2 – BARNSPEL FUNKTIONER: 🐩

🐾 Prata med Charlie II och han kommer att bli den sötaste pratande hund que upprepar dina ord i en rolig röst
🐾 10 roliga minispel
🐾 Utfodra Charlie II När han är hungrig
🐾 köpa potions que hjälpa ditt virtuella hund som pratar
🐾 Tryck sink att borsta tänderna
🐾 SELFIE LÄGE – ta en selfie med Charlie och dela den med dina vänner
🐾 Advance genom nivåer och titta på pratande hund växa till en stor, vacker hund
🐾 samla mynt för att kunna köpa kläder, dekorationer och potions för din virtuella hund som pratar
🐾 Ändra insidan av din hunds hem
🐾 5 olika rum för att dekorera och spela in
🐾 Klä upp spel för att hitta den perfekta kombinationen för din pratande hund

🐩 MÅLARBILDER HUNDAR 🐩

Min Talande Hund 2 – Barnspel har en funktion som du inte har sett i virtuella husdjur spel hittills – Målarbilder Hundar! En mini hund målarbok med bedårande valpbilder är tillgänglig för alla. Nu går vi! Målarbilder Hundar väntar! Fyll i målarbilder hundar och dela dem med vänner och familj! Njut av!

🐩 MEDDELANDE TILL ALLA DEN VÅRDANDE FÖRÄLDRAR AV VÄRLDEN 🐩

Du har säkert Insåg så långt att Min Talande Hund 2 – Barnspel är inte bara en annan hundspel för barn. Ladda ner virtuella djur spel för ditt barn och kontrollera om de är redo för en riktig husdjur att ta hand om. Virtuella djur spel som pratande hund, talande katt eller någon av de talande djur kommer att testa tålamod och omsorg färdigheter ditt barn och de kommer att visa om den söta lilla hunden inte bör gå med din familj. Min virtuella djur spel inte bara testa barnen i tålamod och medkänsla, men de utvecklar också känslan av empati och ansvar för andra. Talande djur spel är inte vad de brukade vara; De är nu verktyg för barnen att lära sig genom lek. Få en söt pratande hund för ditt barn. Ha kul tillsammans!

Virtuella djur spel med talande djur såsom talande katt är söt och populär så, men kom ihåg vem människans bästa vän är. Charlie II är den typ av pratande hund que smälter människors hjärtan med sin gullighet. Kom ihåg att denna förtjusande virtuella hund som pratar är inte bara en annan hundspel för barn. Den växer med dig och det passe den del av familjen. Ladda ner Min Talande Hund 2 – Barnspel idag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s