Målarbilder Bibeln

1024x500


Get it on Google Play

Om målarspel för barn är något vad dina barn njuta, Målarbilder Bibeln app är ett utmärkt val. Dessa Jesus färglägga bilder kommer att bli en bra tidsfördriv, speciellt om du vill att dina barn att lära sig om Jesu födelse genom färglägga bilder för barn.
Detta Bibeln målarbok kommer att påminna dig om dessa aktivitetsböcker för barn, som vi alla haft som barn. Krist målarböcker med många Jesus färgläggningsbilder, kommer Noaks ark och Adam och Eva målarbok vara en bra senaste tiden färg, men du och dina barn kan också lära sig några saker om skapelsen själv genom målarspel för barn. För ett barn som vill veta mer om historien om Jesus och 12 apostlarna, färg Bibeln färgläggningsbilder kommer att bli mycket roligt. Målarbilder Bibeln med massor av krist målarbok väntar på dig: kom och få det!
FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Välj mellan många bibliska färgläggningsbilder för att färga med olika karaktärer och motiv: Noaks ark, Adam och Eva, korsfästelse, Jesu födelse, Moses och många andra. Försök och berätta för dina barn dessa vackra berättelser om dessa tecken medan färgning Bibeln färgläggningsbilder och spela målarspel för barn. De kommer att bli spännande att veta att dessa målarspel har en historia, som de kommer att få höra många gånger efter det. färgläggningsbilder till färg har alltid varit ett bra sätt att underhålla dina barn, och med Målarbilder Bibeln, kan du inte göra ett misstag.

Det spelar ingen roll om du är kristen eller inte: dessa bibliska färgläggningsbilder till färg kommer att vara en trevlig aktivitet för barn i alla åldrar. Målarspel för barn har många fördelar, och de små kommer inte att vägra möjligheten att färga Noaks ark målarbok med så många olika djur. Låt dina barn lära sig om Jesu Kristi liv: ge dem denna hisnande Målarbilder Bibeln och låt dem uttrycka sin fantasi genom dessa fantastiska krist färgläggningsbilder.

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s