Målarbilder för Pojkar

1024x500


Get it on Google Play

En legend säger att färgläggningsbilder för pojkar inte existerar. Tja … Falskt! Målarbilder för Pojkar är den första målarbok bland målarbilder för barn tillägnad alla de unga herrarna i världen. Ladda ner nu, se vad den har att erbjuda.
Pojkar vill färg samt, och även de vet hur man ska vara kreativ och konstnärlig. Ännu viktigare, bör alla barn bör använda färglägga bilder från en mycket ung ålder för att utveckla många användbara färdigheter som färg ger.

✐ DE FÖRSTA MÅLARBILDER FÖR POJKAR ✐

Slutligen, är det dags att hedra alla pojkar i världen och ägna en målarbok till dem. Många olika teman har fäst vid frågan om färglägga bilder för barn, men mycket få teman har bara färglägga bilder för pojkar. Naturligtvis, många färgläggningsbilder för barn har målarbok för pojkar och flickor, men ingen av dem har titeln Målarbilder för Pojkar.
Syftet med digitala färgläggningsbilder för barn är att göra lärande och kompetensutveckling intressant. Olika målarbilder djur, såsom hund färgläggningsbilder, häst färglägga bilder, dinosaurie målarbilder och mer, ingår i denna målarbok för pojkar.

✐ MÅLARBILDER FÖR POJKAR FUNKTIONER: ✐

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

✐ FÖRDELAR MED MÅLARBILDER ✐

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s