Målarbilder Jul

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Letar du efter Jultomten ritningar och vinter målar bilder? Eller om du bara vill spela färg spel för barn? Målarbilder Jul app har allt och det kommer att göra alla dina dag en semester!
Har du någonsin sett en röd snögubbe? Du kommer om du låter fantasin flyga! Jul målarbok är ett utmärkt val om du vill spela färg spel med dina barn eller om du bara vill tillbringa lite tid ensam efterbehandling snögubbe målar bilder! Mångfalden av Jul färglägga bilder, som omfattar Jultomten ritningar, snögubbe målarbilder, vinter färgläggningsbilder och många andra kommer att lämna dig mållös! Det enda du kan göra är att ta kritor och börja fylla med färger de Jul färglägga bilder! Ladda ner Målarbilder Jul appen och gå till en resa runt om i världen på Santas slädar tillsammans med dina barn!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Vintern är verkligen magisk. Förutom kall, även om vissa av oss inte har något emot det, är vintern den mest underbara tiden på året och både barn och vuxna gillar det. Om du installerar Jul målarbok, får du massor av Jultomten färgläggningsbilder och färglägga julbilder som kommer att vara ett sant nöje att färga genom hela året. Det spelar ingen roll vilken tid det är, eftersom det för Jul Målarbilder och färg spel för barn är det alltid tid. Våren eller hösten, sommar eller vinter – det kommer att bli ett nöje att fylla med färger snögubbe målar bilder och njuta av skönheten i Jul färglägga bilder.

När du tänker på sportlov, alla glada julsånger kommer att tänka på. Låt inte dessa vinter färgläggningsbilder förbi dig! Njut Jul målarbok och ha roligt att spela färg spel för barn och hitta rätt nyanser för Jultomten ritningar och snögubbe målarbilder!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s