Målarbilder för Flickor

1024x500


Get it on Google Play

Låt dina döttrar njuta av ledig tid med Målarbilder för Flickor, en målarbok som är den bästa samlingen av färgläggningsbilder för alla små prinsessor runt om i världen!
Färg spel och färglägga bilder är alltid en trevlig överraskning för barn i alla åldrar. Och gör din lilla prinsessor har ofta fri tid att du inte vet hur man fyller? Varför skulle du inte försöka med färg spel för barn? Målarbilder för Flickor är den bästa samlingen av färglägga bilder som finns! Blomma målarbilder, fisk ritningar, fjärilar bilder, målarbilder prinsessor – låt dina flickor välja sin favorit och titta på dem färg bort tristess och monotoni. De kommer att njuta av dessa färg spel för barn och så kommer du, eftersom du inte kommer att slösa tid på att försöka hitta dem en riktig hobby. Det är just här, ett klick bort från dig! Ladda ner Målarbilder för Flickor och titta på dem fylla världen med färger av lycka och ungdom! Målar bilder har aldrig varit roligare!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 32 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Om du gillade program med målarbilder katter, fe färgläggningsbilder och fjärilar bilder, bör du inte låta detta ett pass av dig. Målarbilder för Flickor app har de vackraste ritningar, samlades för att göra det bästa målarbok med massor av olika färgläggningsbilder. Vi vet alla hur mycket barn som denna typ av verksamhet och som har detta målarbok runt kommer att göra dina älsklingar verkligen tacksam. Oavsett om du är hemma eller på en resa, är ett fulladdat telefonens batteri allt du behöver för många timmars underhållning. Eftersom vuxna älskar färg spel, också, skulle det vara en skam för dig att inte färglägga bilder. Du kommer då att förstå varför dina flickor älskar dessa färgläggningsbilder så mycket. Målarbilder för Flickor väntar: ladda ner appen och få dig redo för en färgning spree med din flickor!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s