Målarspel för Barn Målarbilder

1024x500


Get it on Google Play

Vill du färga? Målarspel för Barn Målarbilder är en målarbok med 40+ färglägga bilder för flickor, pojkar och vuxna. Du kan använda dessa färgläggningsbilder för barn på din mobiltelefon överallt. Vackra färglägga bilder av dinosaurier, drakar, katter, hundar och andra väntar på dig! Spela denna målarspel för pojkar och flickor med din familj och låt din kreativitet gör konst!
Denna förtjusande målarbok för barn har en samling av hund målar, katt färglägga bilder, drake ritningar, små älvor och prinsessor och så mycket mer!

✐ MÅLARSPEL FÖR BARN MÅLARBILDER FUNKTIONER: ✐

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 44 målarbilder för barn
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Färga är en aktivitet som föräldrar över hela världen har uppmuntrat genom generationer. Detta målarbok för barn kommer att hjälpa barn lära sig om nya djur och olika kulturella fakta. De kommer också att lära sig att en grön katt ser perfekt om de gillar det på det sättet och de kommer att göra det när de spelar. Med många olika färglägga bilder som appen Målarspel för Barn Målarbilder har, kan barnen färgläggningsbilder olika ritningar av fjärilar, blommor, roliga djur och mycket mer.

✐ VARFÖR FÖRÄLDRAR SOM MÅLARSPEL FÖR BARN MÅLARBILDER? ✐

Alla barn älskar att spela spel och alla föräldrar hatar bara när barn gör det. Tja, färglägga bilder spel för barn är digitala målarbök för barn med fantastiska färglägga bilder för pojkar och flickor. Denna typ av spel är faktiskt något 9 av 10 föräldrar starkt stöd! Varför? Kritor och papper är inte alltid tillgängliga och barnen inte kan färglägga i en bil eller i ett väntrum. Ett annat skäl är att målarbök för barn hjälper barn lugna ner och fokusera på färgläggningsbilder på skärmen.

✐ FÖRDELAR MED MÅLARBILDER ✐

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s