Mandala Målarbok för Vuxna

1024x500


Get it on Google Play

Inte du ibland hatar att du är vuxen? Försök Mandala Målarbok för Vuxna – mandala malarbilder med fantastiska mandala bilder och färgläggningsbilder för vuxna. Gör en snabb flykt från stressen i vuxenlivet och sluta tänka på jobbet, problem med dina barn och ekonomiska problem. Du är den viktigaste personen i ditt liv – din bästa upplagan innebär det bästa för människor runt omkring dig, SÅ FÅR MANDALA MÅLARBOK FÖR VUXNA NU OCH LÄKA DIG!
VAD ÄR MANDALA MÅLARBOK FÖR VUXNA?

Mandala (Sanskrit: “circle”) är en geometrisk form som inte har början eller slut. Skulle du bli förvånad att lära sig att mandalas har funnits sedan tidernas begynnelse? Är du medveten om att du bevittna mandalas skönhet varje dag? Mandala former är omkring oss – jorden, solen, månen, natur och livet självt. Mandala målarböcker för vuxna har andliga och medvetna egenskaper, lindra stress och inspirera kreativitet i människor. Målarböcker för vuxna som innehåller mandala bilder och mönster, såsom mandala blomma, har visat sig ha anti-stress påverkan på människor och läka sinnet. En mandala målarbok för vuxna görs detaljerade färgläggningsbilder och komplexa mandala konstruktion som kräver full uppmärksamhet och fokus. Detta hjälper dig att uttrycka dina känslor genom färg och skapar en känsla av prestation när du har slutfört målarbok. Ladda ner Mandala Målarbok för Vuxna – mandala malarbilder och starta ett sinne resa till världen utan ångest och stress!

MANDALA MÅLARBOK FÖR VUXNA FUNKTIONER:

★ Bakgrund musik på / av
★ Flera Färgpaletter
★ Min palett – skapa ditt eget färgpalett
★ Olika färgade nyanser och nyanser
★ Mandala malarbilder 30
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och / eller Instagram
★ Mina verk: spara din konst i en privat galleri
★ Zooma in för detaljerad färg

FÖRDELAR MED MANDALA MÅLARBOK FÖR VUXNA

Mandala färglägga bilder kan vara ett bra sätt att använda mandala i öva flit och fokus, eller som en enkel avkopplande aktivitet. Många kulturer använde dem under århundraden som en del av sin andliga praktik och religiösa ritualer. Buddhister, tibetaner och hinduer har alla härstammar mening från mandala och dess skönhet. Schweiziske psykiatern Carl Gustav Jung kallade mandala “en representation av det undermedvetna”. Han använde mandala för hans personliga tillväxt och med sina patienter under psykoterapi. Det är allmänt erkänt att dra av en mandala är en meningsfull spegling av sin skapare.
Medan färgning en mandala målarbok, bör färger reflekterar inre ögonblick av själv vid tidpunkten för skapande. Personliga känslor, känslor och instinkter bör vägleda Färgläggningen av en vald mandala.

VAD ÄR DEN HELANDE KRAFTEN I MANDALA MÅLARBOK FÖR VUXNA?

Hur kan mandala färglägga bilder aktiverar mandala läkande kraft? Helande befogenheter mandala kommer från cirkulär form som främjar avkoppling, balans och stödjer läkning. Den cirkulära utformningen av en mandala främjar läkning och positiva tankar. Hur? Mandala har en mittpunkt som representerar en plats där allt är möjligt. Detta cirkulär matris är en helig form som främjar möjligheter och obegränsad potential. Den goda nyheten är att alla kan nå alla dessa effekter genom att spendera lite tid färg mandala målar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s