Min Jultomten

My Santa Claus


Get it on Google Play

New Min Jultomten – Julspel är bättre än någonsin! God Jul! 🎅

🎅 Ho, ho, ho! Kom och spela Min Jultomten – Julspel, din nya favorit Julspel för barn! Jul spel kan inte vara bättre och enklare än så här! Glad helg! 🎅

🎅VAD GÖR MIN JULTOMTEN – JULSPEL ERBJUDANDE?🎅

Det finns hundratals jultomten spel ute att välja mellan, men din virtuell talande Jultomten har allt du behöver – Jul klä upp spel, Jul målar, julsånger och musik, 10+ minispel med flygande Jultomten och mer. Detta rolig jul spel för barn kan du också prata med jultomten och skapa din lista av gåvor, lär det du hur man tar hand om dina tänder och påminner dig att ta bad regelbundet. Ta hand om din lilla Santa Claus, hjälpa honom att växa upp och jul spel för barn kommer att ha en söt, knubbig talande Jultomten med vitt skägg och en röd färg. Njuta av din semester och ha kul spelar detta jultomten spel för barn!

🎅DRAGEN AV MIN JULTOMTEN – JULSPEL🎅

🎄 ANTA BARN JULTOMTEN och se honom växa till en pojke, i en människa och slutligen till en morfar Jultomten med vitt skägg och en stor mage 🎅🎅🎅
🎄 JULTOMTEN KLÄ UPP SPEL – använd dina mynt för att klä upp din Santa Claus precis som du vill! Det finns många kostymer och tillbehör som du kan välja. Njut av!
🎄 JULGRAN RUM – dekorera din egen julgran med de vackra dekorationer du kan få
🎄 JULSÅNGER OCH MUSIK – lyssna på dina favorit julsånger, ta ett foto av Santa Claus sång och skicka fotot som ett julkort till din familj och vänner
🎄 SPELA MINISPEL FÖR ATT TJÄNA MYNT. Mynt kommer att hjälpa dig att köpa alla nya kläder, skägg och dekorationer för din talande Jultomten och hålla honom glad!
🎄 JUL MÅLARBOK – en mini jultomten målarbok med 20 Jul färg sidor med dina favorit ritningar.
🎄 TID ATT BORSTA TÄNDERNA – Santa Claus äter massor av kakor och drycker massor av mjölk, så du måste borsta tänderna och hålla dem friska
🎄 BADRUM TID – talande Jultomten blir smutsig när han klättrar alla dessa skorstenar. Håll honom ren.
🎄 TALA MED JULTOMTEN och du kan tjäna en present. 🎁🎁🎁 Eller inte! Svar till Santa frågor och beroende på dina svar, kommer han att avgöra om du har varit bra eller dåligt. Om du var bra – inte gör du skräck, han kommer att ge dig en present! Men om du var dåligt, inga gåvor för dig.
🎄 SKRIV DIN LISTA AV JULKLAPPAR och skicka det till Santa Claus

🎅PRATA MED MIN JULTOMTEN – JULSPEL, DIN NYA VIRTUELLA TALAR VÄN🎅

Kom ihåg alla de roliga virtuella husdjur spel – min talande hund och min talande katt? Är de inte det bästa du kan hitta? Tja, det är den tiden på året då en jultomten spel bör gå med dem och Min Jultomten – Julspel är den perfekta Julspel för din vintersemester! talande Jultomten kan få dig precis julklapp du ville, bara om du var bra hela året, naturligtvis.

Omfamna julstämning, spela din kul Julspel och njuta av lycka sportlov ge! Ladda ner din virtuell talande Jultomten nu! Vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s